Înscrierile la “Shakespeare School Essay Competition”, pe ultima sută de metri

582
Signature --- Image by © Royalty-Free/Corbis

Elevii și tinerii cu vârste cuprinse între 11 și 20 de ani, care vor să participe la ediția 2016 a concursului de eseuri în limba engleză “Shakespeare School Essay Competition” ,mai au doar câteva zile la dispoziție pentru a se înscrie în competiție.

Pentru a participa la concurs, elevii trebuie să scrie un text original în limba engleză, prin care să îşi exprime propria viziune despre ce pot învăţa adulţii de la generaţia lor. Eseul trebuie înscris pe site-ul www.shakespeare-school.ro până la data de 30 martie. Autorii celor mai bune 30 de eseuri vor fi invitaţi în etapa a doua a competiţiei, ce constă în interviuri cu profesorii Shakespeare School, în urma cărora se stabileşte ierarhia finală.
Câştigătorii vor fi anunţaţi în cadrul festivităţii de premiere, care va avea loc în Bucureşti, în luna iunie 2016. Cei care intră în competiţie pot câştiga două tabere în Marea Britanie, cursuri de limba engleză la Shakespeare School, taxe de înscriere la examenele Cambridge, cărţi şi dicţionare.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here