Înscrierile la Bursele stART, prelungite până pe 24 noiembrie

970

Perioada de înscriere la cea de-a VII-a ediție a programului Bursele stART a fost prelungită până pe 24 noiembrie. Reamintim că, prin intermediul acestui program, liceenii talentați la pictură, desen, muzică și artele viitorului (vlogging, blogging, scriere creativă, fotografie) pot obține burse cu o valoare individuală de 6.000 de lei.

Programul Bursele stART este dezvoltat de Școala de Valori, în parteneriat cu Provident Financial România, cu sprijinul Ministerul Educației, și oferă tinerilor acces la resurse pentru a participa la concursuri de specialitate, atât pe plan local, cât și internațional. Sumele obținute pot fi folosite pentru a achiziționa instrumente, echipamente şi materialele necesare pentru pregătirea lor artistică. De asemenea, tinerii beneficiază de o rețea de suport și mentorat menită să-i învețe să-și recunoască valoarea și potențialul. Pentru bursele stART sunt eligibili elevii de liceu care pot dovedi, pe baza unui portofoliu, că au talent la desen, pictură, muzică, scriere creativă, fotografie și vlogging. Aceștia trebuie să fie înscriși la o instituție de învățământ din România. Elevii pot aplica pentru a obține o bursă online, accesând platforma www.scoaladevalori.ro/bursele-start/.
Pe lângă formularul de înscriere, tinerii trebuie să încarce pe platformă și un portofoliu care să conțină lucrările lor reprezentative. Sunt oferite în total 30 de burse, distribuite astfel: 10 burse pentru domeniul muzică (în valoare de 6.000 de lei/an fiecare); 10 burse pentru domeniile pictură și desen (în valoare de 6.000 de lei/an fiecare); 10 burse pentru artele viitorului, scriere creativă, fotografie sau vlogging (în valoare de 6.000 de lei/an fiecare). Bursele vor fi acordate pe perioada unui an calendaristic, în perioada ianuarie-decembrie 2022.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here