Înscrieri la concursul “Mesajul Meu Antidrog”, până pe 25 mai

381

Reprezentanţii Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Gorj au stabilit ca termenul de înscriere pentru ediţia din acest an a concursului „Mesajul Meu Antidrog” să fie prelungit. Astfel, elevii gorjeni pot trimite lucrările până pe data de 25 mai.

Concursul „Mesajul Meu Antidrog” a ajuns la ediţia a IX-a. Ediţia din acest a fost lansată pe data de 17 februarie 2012. Concursul se derulează pe secţiunile: pagină web; film de scurt metraj, fotografie digitală şi spot; eseu literar; arte vizuale; sport. „Scopul proiectului este menţinerea la un nivel scăzut a consumului de droguri şi de reducere a cazurilor de noi consumatori în rândul populaţiei din învăţământul preuniversitar şi universitar”, a menţionat Laurenţiu Şoşoi, coordonatorul CPECA Gorj.

Ultima zi de înscriere: 25 mai

Iniţial se stabilise ca înscrierile la concurs şi realizarea lucrărilor să se facă până la data de 30 aprilie 2012, însă, din motive obiective s-a decis prelungirea termenului limită. „Aşteptăm să mai primim lucrări pentru concursul „Mesajul Meu Antidrog”; am decis să prelungim termenul de înscriere până pe data de 25 mai, pentru a el da posibilitatea elevilor să se înscrie într-un număr cât mai mare”, a explicat Laurenţiu Şoşoi, coordonatorul Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Gorj. Potrivit reprezentanţilor CPECA Gorj, până în prezent s-au înscris destul de mulţi elevi. Până la mijlocul lunii iunie se va finaliza şi procesul de evaluare a lucrărilor. Câştigătorii locului I urmând a participa la faza naţională a concursului. La concurs „Mesajul Meu Antidrog” pot participa elevi de gimnaziu şi liceu. Din experienţa ediţiilor anterioare, elevii gorjeni sunt încântaţi de iniţiativa acestui concurs, ei participând în număr mare la fiecare ediţie. Lucrările elevilor din judeţul nostru au fost deosebit de bune, autorii remarcându-se şi la nivel naţional.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here