Îngrijirea pielii iarna

440

ingrijirea pieliiIarna pentru unii oameni datorită temperaturilor reduse, a ninsorilor, a gerului năprasnic dar şi tristeţii accentuate de frigul de afară poate fi foarte aspră pentru pielea şi buzele tale. Nu poţi trece foarte uşor peste iarnă, în special dacă ai acnee, piele uscată sau orice alt tip de piele care nu agreează această perioadă.

Dar în ajutor vin produsele de îngrijire a pielii pentru iarnă care ajută corpul să treacă uşor şi fără urme peste acest anotimp, de a-ţi feri pielea de uscare şi crăpare.

Dacă apelezi la numite sfaturi sănătoase şi la anumite produse care sunt importante în acest sezon, corpul tău va fi în siguranţă în anotimpului rece.

Iată care sunt aceste produse indispensabile pentru îngrijirea pielii iarna:

Balsam de buze

crema de fataaNu uita înainte de a pleca de acasă să hidratezi buzele folosind un balsam care va crea o senzaţie plăcută buzelor după aplicare. Strugurelul nu e de ajuns, balsamul de buze are anumiţi agenţi care creează un aspect plăcut, buzele păstrându-se toată ziua umede şi hidratate. În acelaşi timp previne apariţia aspectului de buze crăpate.

Crema hidratantă

Crema hidratantă acum este bună nu numai pentru faţă ci şi pentru corpul tău. Pentru rezultate optime utilizaţi creme hidratante cu conţinut de ulei, deoarece acestea au un efect de încălzire asupra pielii.

Protecţia solară

Ei bine da, protecţia împotriva soarelui este importantă şi iarna, la fel ca vara. Dacă este iarnă asta nu înseamnă că soarele nu-şi mai face apariţia, de aceea înainte de a ieşi din casă cu o jumătate de oră, aplică o cremă cu protecţie solară. Fiecare om are un anumit tip de ten care poate fi mai sensibil la lumina soarelui, de aceea produsele de protecţie solară ar trebui folosite zilnic.

Abraziv pentru piele

A se folosi un abraziv de corp cu exfoliant, deoarece frigul poate afecta pielea, făcând-o destul de uscată şi crăpată. Indicat este să utilizezi un exfoliant de corp puternic care netezeşte pielea uscată.

Unt pentru corp

Acesta este mult mai bun decât o loţiune şi păstrează tot corpul hidratat şi moale întreaga zi.

Crema

Este important să deţii una proprie pentru pielea ta în sezonul rece, pentru zone care se hidratează foarte greu, precum coatele şi picioarele.

Poate fi utilă şi pentru mâini, astfel încât să nu-ţi mai trebuiască o loţiune.

Crema de faţă

Zona feţei este cea mai expusă fenomenelor iernii. Astfel pentru a menţine pielea cât mai sănătoasă, foloseşte o cremă de noapte regeneratoare, excelentă pentru protecţia necesară pe timpul iernii.

Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here