Inculpata Vintilescu nu face bine la imaginea primarului Jianu

830

Pentru prima oară, de la instalarea în funcție, primarul de Motru, Gigel Jianu, a venit la operativa din incinta instituției publice fără cei doi consilieri personali de care nu se despărțea. Deși colega de partid Elena Vintilescu a sosit în primărie pentru ședință, edilul i-ar fi spus să facă pași, deoarece respectiva nu este sub contract și are și o imagine pătată, ea fiind inculpată într-un dosar penal. De altfel, Jianu a realizat că Vintilescu îi știrbește autoritatea în instituție, de aceasta debarasându-se inclusiv partidul său, PNL refuzând-o în lista de consilieri locali, pe motive de integritate.

Inculpata Elena Vintilescu și-a luat prea în serios rolul de consilier personal al primarului de Motru, aceasta mutându-se, de la finalul săptămânii trecute, deși nu este sub contract, cu tot cu bagaje în primăria condusă de colegul său de la PNL, Gigel Jianu. Vintilescu, din egoism sau prea puțină ocupație, nu a realizat însă că imaginea sa nu-i face bine primarului ales, care pare fără mâini și picioare când o are pe aceasta în dreapta și pe postacul de serviciu al partidului, renumitul Matei, în stânga.
Dacă nu a vrut să vadă imaginea distorsionată, Vintilescu și Matei, a făcut-o însă Jianu, care ieri, a tăiat sforile care îl legau de cei doi, trimițându-i pe ambii la partid și nu în sala în care s-a desfășurat operativa de dimineață. Jianu a arătat că se descurcă și fără țiitori, desfășurând lucrările ședinței în termeni normali.

vintilescuJianu a tăiat sforile
În ceea ce o privește pe Vintilescu, aceasta a primit un respiro de la instanță, în procesul penal în care a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu. Abia pe 7 septembrie, liberala va da ochii iar cu judecătorul la Judecătoria Târgu-Jiu, pauza fiind impusă de vacanța judecătorească care bate la ușă.
Reamintim că, în 2015, liberala Elena Vintilescu a fost trimisă în judecată pentru abuz în serviciu, pentru că a prejudiciat Minprest Serv cu peste 330.000 de lei, prin contracte dezavantajoase. Pentru fapta în cauză, Vintilescu a ajuns și 24 de ore în arestul IPJ Gorj, ca și subalternul ei Dumitru Corcoveanu. Imaginea proastă a respectivei l-a făcut pe Militaru să nu o mai pună pa lista de consilieri a PNL Motru, dar, acum, pare că a pasat “coletul” spre Primăria Motru. Jianu s-a arătat consiliat de Vintilescu doar câteva zile, realizând și edilul că autoritatea sa, în fața subalternilor, are de suferit.
A.Stoica

1 COMENTARIU

  1. dle primar ,vintileasca este cercetata pt ca l-a concediat cu ani in urma pe giorgi care ne-a dus in sapa de lemn.o fi avand femeia asta lipsurile ei ,dar pe langa giorgi e mic copil,nu a existat si nu va mai fi un incopetent ca managerul gabriel giorgi,poate vei reusi sa te imprietenesti cu el.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here