Închiderea şcolilor, discutată azi în Comitetul pentru Situaţii Speciale de Urgenţă

3609

Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență se va întruni luni, la ora 16.00. În cadrul întâlnirii va fi discutată și posibilitatea închiderii școlilor, a anunțat ministrul interimar de Interne, Marcel Vela. Acesta a precizat că, dacă apare un caz într-o școală, cursurile vor fi suspendate în toată școala.

„Vizavi de suspendarea cursurilor în școli, acest lucru va fi analizat în ședința de mâine (luni, n.r.). Ca să fiu mai exact, e decisă o măsură împreună cu doamna ministru și colegii din Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență. Dacă un singur caz apare într-o școală, cursurile sunt suspendate în toată școala. M-ați întrebat de școli la plural și am spus că acest lucru va fi decis mâine. Dar să știe populația că dacă apare un singur caz într-o școală – și anunțul e și pentru directori, prefecți, comitete județene – se suspendă cursurile în întreaga școală”, a spus, duminică, ministrul Marcel Vela.

Până în prezent, pe teritoriul României au fost înregistrate 15 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 (coronavirus).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here