Începe Săptămâna Prevenirii Criminalității!

511

În perioada 20-24 mai a.c., la nivel național, Poliția Română, prin structurile de prevenire, desfășoară „Săptămâna Prevenirii Criminalității”, care are ca scop întărirea gradului de siguranță în cadrul comunității.

Astfel, polițiștii Biroului de Analiză și Prevenire a Criminalității din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Gorj vor desfășura activități informativ-preventive, în cadrul cărora vor fi abordate diverse teme, precum prevenirea victimizării minorilor, a criminalității informatice, a violenței domestice și a infracțiunilor contra patrimoniului.

Așadar, ziua de luni este dedicată prevenirii victimizării minorilor, iar marți a siguranței online. Miercuri, polițiștii vor desfășura activități de prevenire a infracțiunilor de violență domestică, urmând ca joi să fie organizate activități de prevenire a infracțiunilor contra patrimoniului. Ultima zi din săptămână va fi dedicată activităților de prevenire a disparițiilor de minori.

Activitățile de acest gen vor fi derulate în tot județul, atât la nivelul polițiilor municipale și orășenești, cât și la nivelul secțiilor și posturilor de poliție rurală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here