Încep „Zilele Municipiului Motru”!

3723

Primăria Municipiului Motru anunţă organizarea evenimentului “Zilele Municipiului Motru”, ce va cuprinde o serie de manifestări programate a avea loc în perioada 27 mai-2 iunie.

Spectacolele aferente vor avea loc pe parcursul a trei zile, respectiv 31 mai, 1 şi 2 iunie. Astfel, în cele trei seri de distracţie, motrenii vor avea parte de concerte ale unor artişti din sfera muzicii populare, precum şi de cântăreţi de muzică uşoară. De asemenea, în seara zilei de 2 iunie, cerul municipiului Motru va fi luminat, autorităţile promiţând un impresionant foc de artificii.

Campionate sportive cu premii
Nu numai distracţia şi spectacolele vor fi la ordinea zilei, urmând ca, cu prilejul organizării „Zilelor Municipiului Motru”, Primăria, Consiliul Local şi Direcţia pentru Cultură, Activităţi de Sport şi Tineret Motru să organizeze competiţia sportivă „Cupa Municipiului Motru” ediţia 2019, ce se vrea a fi un complex de manifestări sportive de masă la care pot participa toţi locuitorii de pe raza municipiului, în conformitate cu regulamentul de organizare al fiecărui campionat inclus în programul competiţiei, după cum urmează:
1. Campionat de fotbal în sală
– înscrierile pentru grupele de vârstă 10-16 ani şi peste 17 ani se vor face în perioada 23 aprilie – 7 mai 2019 la Sala de Sport
– tragerea la sorţi a grupelor şi stabilirea programului competiţional: miercuri 8 mai 2019, ora 19.00, la Sala de Sport
2. Campionat de tenis de câmp
– înscrierile (minim 8 ani) se vor face în perioada 23 aprilie – 5 mai 2019 la Casa de Cultură (fostă Casa Sindicatelor)
3. Campionate de şah şi table
– înscrierile se vor face în perioada 23 aprilie – 5 mai 2019 la Casa de Cultură (fostă Casa Sindicatelor)
– tragerea la sorţi a grupelor şi stabilirea programului competiţional: luni 6 mai 2019, ora 19.00, la Casa de Cultură (fostă Casa Sindicatelor)
4. Campionat de lupte
– Campionat de lupte libere: înscrierile se vor face în perioada 23 aprilie – 10 mai 2019 la Sala de Sport;
– Campionat de lupte greco-romane: înscrierile se vor face în perioada 23 aprilie – 10 mai 2019 la Sala de Sport.
La finele acestor competiţii sportive, autorităţile locale din municipiul Motru vor acorda premii substanţiale constând în echipament sportiv şi bani. Festivitatea de premiere va avea loc pe data de 2 iunie 2019, de la ora 19.00.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here