Încă o funcție pentru deputatul Pecingină

3843

Deputatul de Gorj Gheorghe Pecingină este noul prim-vicepreședinte al PNL Sector 3. Biroul Politic Național al PNL a validat noua conducere din Sectorul 3, Florin Cîțu fiind noul președinte al filialei.
Organizația PNL Sector 3 a fost condusă de Antonel Tănase, care a demisionat din partid împreună cu Ludovic Orban.
„Este un birou interimar la Sectorul 3, până la organizarea alegerilor. În general, activitatea mea politică se desfășoară la București, având în vedere că sunt deputat și secretar general adjunct al partidului, dar asta nu înseamnă că am părăsit Gorjul. Acum începe sesiunea parlamentară și o să promovăm legi care au în vedere Gorjul și gorjenii”, a spus Pecingină, la un post local de radio.
Întrebat despre o viitoare candidatură pe listele PNL Gorj, Pecingină s-a limitat a spune că „până în 2024 este o cale lungă” și că rămâne de văzut ce se va întâmpla. „Această decizie depinde de cum îmi voi desfășura activitatea în continuare, de parlamentar în primul rând”, a spus Pecingină. Iar despre o posibilă candidatură la București, Pecingină spune că „în viață e mai bine să nu spui niciodată, niciodată”.
Deputatul Dan Vîlceanu s-a retras de la șefia PNL Gorj, funcția fiind incompatibilă cu cea de secretar general al PNL. Organizația este condusă interimar de primarul din Novaci, Dumitru Leuștean.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here