IN MEMORIAM, AGENT ŞEF DE POLIŢIE AUREL BUMBAR

524

Aurel BumbarAstăzi, 15 aprilie 2011 ar fi împlinit 48 de ani, dacă în urmă cu 7 ani de zile, după o scurtă şi cumplită suferinţă, soarta nu l-ar fi răpit în mod nemilos din mijlocul nostru, lăsând în urmă o soţie iubitoare care l-a vegheat la căpătâi în Spitalul Clinic nr.1 Craiova până în ultimele clipe de viaţă şi 2 vlăstare scumpe, Auraş astăzi studentă la SNSPA Bucureşti şi Denisa elevă eminentă la Colegiul „Spiru Haret”, Tg-Jiu.

S-a născut la 15 aprilie 1963 în comuna Roşia de Amaradia, în satul Ruget, într-o familie de ţărani în care el era cel de-al cincilea fiu, din cei opt copii ai familiei.

A îndrăgit de mic copil şcoala şi munca cinstită, în anul 1988 absolvind Şcoala de Subofiţeri de Poliţie Cîmpina fiind repartizat ca ajutor de şef de post în comuna Crasna, unde avea să o cunoască pe Cornelia, care i-a fost alături în cele mai frumoase momente, dar şi când şi-a dat cu mare părere de rău, obştescul sfârşit, grăbit se pare de o evidentă culpă medicală a unui renumit medic neurolog din Tg-Jiu.

A parcurs pe rând treptele profesionale ale meseriei, lucrând apoi ca ajutor de şef de post în Bumbeşti-Pitic,dar şi ca şef de post în Bengeşti Ciocadia între anii 1993-2004.

În această perioadă a absolvit şi cursurile Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Independente Titu Maiorescu Bucureşti.

S-a stins prematur din viaţă, lăsând în urmă multă durere şi întristare şi pe toţi cei care l-au cunoscut, apreciat, stimat şi care nu-l vor uita niciodată, păstrându-l viu în memoria lor.

Prin tot ceea ce a făcut a fost un exemplu profesional demn, dar greu de urmat.

Acum, la 7 ani de la decesul lui, mă alătur şi eu celor care, pe lespedea rece a mormântului, aşternem flori de primăvară, păstrându-i veşnică recunoştinţă pentru cel care a fost un adevărat PRIETEN şi un mare OM.

Şi pe această cale, amintesc tuturor celor care l-au cunoscut că sâmbătă, 30 aprilie 2011, ora 9.00 la Cimitirul din satul Cărpiniş al comunei Crasna, are loc slujba de pomenire şi comemorarea celui care a fost AUREL BUMBAR.

Sunt aşteptate rudele, prietenii, colegii de serviciu şi de breaslă şi toţi cei care l-au cunoscut.

Dumnezeu să te odihnească în pace, şefule!

Avocat Bistreanu Gheorghe Victor

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here