În an electoral, erorile sunt ignorate! – În cartierul târgujian Obreja se construiește și pe trotuar!

3037

Situație fără precedent în mijlocul municipiului Târgu-Jiu, mai precis în cartierul de romi Obreja, unde proprietarii, mulți restanți la plata taxelor și impozitelor locale, își permit, în asemenea hal să încalce legea încât construiesc și pe trotuar. Este cazul unei vile situate la mijlocul cartierului a cărui proprietar și-a extins construcția și pe domeniul public, construindu-și gardul direct lângă stradă.

O vilă cu etaj, construită în cartierul târgujian Obreja iese în evidență prin construcția masivă, dar mai ales prin gardul care ocupă tot trotuarul din fața proprietății. Mai exact, arterele rutiere din cartier, trec direct pe lângă gardul proprietarului, autoritățile ignorând total situația pentru că, nu-i așa, suntem în an electoral.
Să nu uităm, că, recent, organe de poliție, jandarmi, poliție locală au luat la pas toată Obreja pentru a avertiza populația în legătură cu respectarea măsurilor de protecție pentru COVID- 19.
Niciun polițist, nici măcar comandantul IPJ Gorj prezent la acțiune, nu s-au lovit de construcția ilegală, asta deoarece organele de anchetă nu au folosit trotuarul, ci, direct, strada.
Acum însă au văzut construcția ilegală care sfidează legea și normele de conviețuire în comun, motiv pentru care nu mai au o scuză pentru nu a acționa.De asemenea, nici inspectorii de la Inspecția în Construcții ori agenții de la Poliția Locală Târgu-Jiu nu pot spune că nu au cunoștiință de cauză, și nu au instrumentele legale pentru a sancționa proprietarul care a greșit.Ne întrebăm, retoric evident, ce s-ar fi întâmplat dacă o construcție identică ar fi fost edificată pe o stradă obișnuită dintr-un cartier din Târgu-Jiu?Lăsăm însă organele competente și cetățenii de bună credință ai municipiului să răspundă la această întrebare.
ANAMARIA STOICA

2 COMENTARII

  1. Veniti sa vedeti ce este si pe centura Merilor pe domeniul public, pe Meteor sau pe Aleea Merilor!!! La fel, Politia Locala trece si se face ca nu vede. Prostii platesc taxe toata viata pt altii! Halal administratie publica locala! Pleaca unii, vin altii la fel de ” buni „.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here