Iliescu încă se mai judecă pentru funcţia pierdută la CE Rovinari

400
Gheorghe Iliescu a ajuns ieri la cel de-al 13-lea termen în procesul pe care îl are pe rol de peste un an de zile cu Complexul Energetic Rovinari. Acesta a contestat în instanţă demiterea lui în mai 2008 din funcţia de director comercial, iar de atunci şi până acum nu a intrat în posesia unei sentinţe definitive.

Procesul a fost judecat la Tribunalul Gorj, unde judecătorii nu i-au dat dreptate fostului director, acesta contestând sentinţa la Curtea de Apel Craiova, care a dispus reluarea procesului la Târgu Jiu.

Procesul respectiv a devenit unul fără precedent în domeniul litigiilor de muncă, niciun alt proces neavând parte de atât de multe termene. La prima judecată magistraţii au avut nevoie de 8 termene şi trei amânări pentru a pronunţa o sentinţă, Complexul Energetic fiind reprezentat la toate aceste înfăţişări de avocaţi ai Casei Şova, plătiţi cu sume bune de bani, în funcţie de orele de activitate în faţa instanţei. Complexul este acum reprezentat de proprii jurişti, pronunţarea unei sentinţe fiind posibilă spre sfârşitul anului. Iliescu spune că de acum încolo nu mai speră decât ca Moş Crăciun să-i aducă o sentinţă, pe care însă o va ataca din nou la Curtea de Apel Craiova dacă îi va fi defavorabilă.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here