IDP-ul vindecă bubele din DJ 664A Ursaţi-Curpen

486

De la începutul acestei săptămâni, angajaţii Intreprinderii de Drumuri şi Poduri(IDP), aparţinând Consiliului Judeţean Gorj, trebăluiesc de zor pe DJ 664A Ursaţi-Curpen, deschizând un şantier pe artera în cauză la intrare în Stăneşti. Pe o porţiune de nici doi kilometri de drum se execută astfel, în aceste zile, lucrări curente specifice sezonului rece, participanţii la trafic reclamând că în zona calamitată au apărut, în ultimele două luni, nenumărate gropi. În zonă se fac astfel reparaţii, participanţii la trafic care folosesc artera în cauză fiind rugaţi să aibă răbdare, deoarece în scurt timp drumul va fi lecuit de craterele apărute în mixtura asfaltică.

bube“IDP-ul realizează în prezent mai multe reparaţii curente pe mai multe tronsoane de drum judeţean”, anunţă Consiliul Judeţean Gorj prin purtătorul de cuvânt Oana Paloş, instituţia făcând public, de asemenea, că, pe drumul ce leagă Ursaţiul de Curpen, se fac acum astfel de reparaţii specifice înainte de instalarea sezonului rece.

bube (4)“Se execută reparaţii, decapare şi plombare cu mixtură asfaltică pe DJ 664A, în apropiere de Stăneşti, în vederea asigurării circulaţiei în condiţii de siguranţă pe perioada sezonului friguros”, a mai completat purtătorul de cuvânt, anunţând că întregul drum se vrea reabilitat, făcându-se eforturi în acest sens la nivelul CJ Gorj.

bube (2)Tratament necesar
Cert este însă că problemele de pe drumul respectiv au fost deja sesizate de mai mulţi cetăţeni din Stăneşti care au reclamat că şi-ar fi stricat maşinile pe porţiunea de drum în cauză. Localnicii au cerut sprijinul autărităţilor comunale, dar de aici au fost pasaţi spre Consiliul Judeţean, instituţie care administrează drumul. Reparaţiile au început, de luni, angajaţii IDP Gorj fiind puşi la treabă, “bubele” din asfaltul de pe DJ 664A dispărând rând pe rând.
Anamaria Stoica

bube (5)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here