Idei pentru frumuseţe

465
demachiereOrice femeie care vrea să fie atrăgătoare are ca şi condiţie principală, îngrijirea tenului. Un ten sănătos şi plin de vitalitate pretinde o îngrijre pe măsură. Nu cred că este cineve care să vrea să aibă o piele îmbătrânită mult mai devreme sau o piele uscată, fără să fie hidratată.

1. Demachierea
Demachierea în fiecare seară este obligatorie, dacă nu vrem să ne trezim dimineaţa cu cearcăne sau ochi obosiţi.
De aceea prin demachiere, tenul nostru pare mai luminos şi îngrijit.
Chiar dacă te simţi obosită sau n-ai chef, e obligatoriu să te demachezi. Te gândeşti că dimineaţa nu e atât de importantă demacherea? Ei bine, află că nu este aşa, deoarece pe timpul nopţii tenul se încarcă de reziduuri şi sebum.
Deci curăţă-ţi faţa atât dimineaţa cât şi seara. Ai grijă de zona ochilor, pentru că e zona cea mai sensibilă a feţei.
Demachierea se va începe cu buzele şi apoi cu ochii. În zona ochilor, prima dată îndepărtaţi rimelul, apoi treceţi la ploape şi abia pe urmă îndepărtaţi fondul de ten.
Dacă folosiţi o tehnică incorectă şi ineficientă, în timp s-ar puteaa ca tenul să aibă de suferit, să-şi piardă elasticitatea şi strălucirea, deoarece, pe lângă machiajul propriu-zis, fumul de ţigară sau praful sunt o sursă de impurităţi care afectează tenul.
2. Tonifierea
O loţine tonică este foarte importantă pentru ten, după ce acesta a fost în prealabil curăţit, deoarece calmează faţa şi înlătură ultimele urme ale machiajului.
3. Hidratarea
La fel de utilă este crema de faţă pentru noapte pentru hidratarea tenului, pierdută în cursul zilei.
Alege creme hidratante cu multe vitamine, ideale pentru o piele sănătoasă, plăcută la atingere.
Cristina RĂSCOL

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here