Idei de machiaj pe pielea bronzată

428

fond de tenVara ne-a răsfăţat cu temperaturi ridicate, orele petrecute la piscină sau la marginea unei ape, era tot ce ne doream. Multe dintre noi ne-am întors din vacanţă cu bateriile încărcate, şi un bronz demenţial. Şi acum foarte important este să-l menţinem şi să-l punem în valoare prin make up. Află din articolul de mai jos ce machiaj se potriveşte.

Iată câteva sfaturi şi sugestii pentru realizarea unui machiaj special pentru tenul arămiu.

Make up solar

Pielea bronzată e ca şi un accesoriu. Nuanţele de un auriu ciocolatiu sunt foarte plăcute, te fac să te simţi mai sexy, mai provocatoare deci pune-l în valoare printr-un machiaj adecvat.

Ten: Pigmentul mai închis dă pielii un aspect mai neted, mai sănătos, plină de viaţă. Poţi să renunţi la fondul de ten şi să optezi pentru un mousse delicat, în ton cu bronzul. Acesta va ascunde imperfecţiunile, va matifia şi va da uniformitate.

Un efect deosebit vor avea pudra şi perlele bronzante. Cu o pensulă cu pămătuf gros, aplică pulberea strălucitoare. Efectul va fi pe măsură: un ten mai luminos, seducător.

Sfat: Foloseşte blush-ul! Aplică în zona pomeţilor în nuanţele piersicii sau aurii.

Ochi: Pentru machiajul ochilor se recomandă fardurile cremoase, cu o compoziţie fină, în culori glazurate. Optează pentru verde lime, turcoaz, roz sorbet, mov intens, portocaliu, galben, peach şi realizează un machiaj fructat, puternic, ori pe nuanţe de arămiu, cupru, auriu ce evidenţiază şi mai mult bronzul. Foloseşte mascara pentru gene alungite şi cu volum.

Sfat: Pentru interiorul şi exteriorul ochiului, dar şi pe arcadă aplică un praf argintiu, pentru strălucire şi prospeţime.

Buze: Dacă preferi să-ţi machiezi ochii în nuanţe citrice, delicioase, pe buze e de-ajuns un gloss transparent.

Dacă alegi varianta unui machiaj minimalist pentru ochi, folosind doar mascara şi puţin roz sau auriu, atunci aplică rujurile în nuanţe tari, chiar îndrăzneţe: fuchsia, arămiu, portocaliu, corai.

Sfat: Glossurile strălucitoare, cu particule de diamant, evidenţiază şi mai mult bronzul.

Cristina Răscol

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here