I-a furat pensia bunicii

425

Un minor de 17 ani, din comuna Văgiulești, este cercetat de polițiști, sub acuzația de furt calificat. Acesta este suspectat că i-ar fi furat banii bunicii sale.
”La data de 19 ianuarie, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Văgiulești au fost sesizaţi de o femeie, de 72 de ani, din comuna Văgiulești, cu privire la faptul că, în seara de 18 ianuarie, persoane necunoscute i-ar fi sustras dintr-o cameră a casei unde locuieşte suma de 1.400 de lei.
Din primele cercetări efectuate de polițiști la fața locului a reieșit faptul că persoane necunoscute ar fi pătruns în camera părții vătămate, profitând de faptul că uşa era descuiată, iar persoana vătămată se afla într-un alt corp al casei. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. În urma cercetărilor efectuate, la data de 19 ianurie, polițiști din cadrul Postului de Poliţie Văgiuleşti au identificat un tânăr de 17 ani, din localitate, nepotul victimei, ca fiind bănuit de săvârșirea furtului. Polițiștii au recuperat și predat părții vătămate, suma de 1.200 de lei, din prejudiciul total, sumă care a fost găsită ascunsă în podul grajdului, din curtea locuinţei victimei, ca urmare a faptului că tânărul locuiește împreună cu persoana vătămată”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj. Suspectul este cercetat în libertate.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here