Hoţii de la Motru rămân după gratii

397
Poliţiştii l-au identificat şi pe cel de-al patrulea hoţ care duminică dimineaţa a fost prins în flagrant la Motru în timp ce spărgea un autoturism. Hoţii veniseră din Drobeta Turnu Severin şi până când să fie prinşi în flagrant mai spărseseră alte şase autoturisme din Motru şi comunele învecinate.

Maşinile erau parcate la poartă şi au fost deschise cu ajutorul unor chei potrivite, toate fiind model Dacia 1300, la care sistemul de închidere este foarte uşor de forţat.

Trei din suspecţi au fost prinşi pe loc de către o patrulă formată dintr-un poliţist şi un jandarm, cel de-al patrulea fugind printre blocuri. Acesta a fost identificat de poliţiştii din Mehedinţi la Drobeta Turnu Severin. Toţi patru au fost prezentaţi unei instanţe de judecată care a emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru 20 de zile. Prejudiciul total a fost estimat la 4200 de lei, păgubiţii reuşind să îşi recupereze cu ajutorul poliţiştilor bunurile pe care hoţii le furaseră şi care urmau să fie vândute amatorilor de chilipiruri.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here