Hoţi prinşi în flagrant

344

Doi gorjeni au fost prinşi în flagrant de poliţiştii din Ţicleni în timp ce încercau să încarce într-o autoutilitară mai multe bunuri sustrase din incinta unei sonde din localitate.

Pe numele celor doi suspecţi a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi distrugere.
În noaptea de 31 august 2012, în jurul orelor 01:30, Poliţia Oraşului Ţicleni a fost sesizată telefonic de către reprezentantul unei societăţi de pază despre faptul că persoane necunoscute au distrus şi sustras o cabină metalică din incinta sondei nr. 261 Ţicleni, aflată în conservare, precum şi două podeţe metalice, valoarea prejudiciului cauzat fiind de 1.000 lei. „La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Poliţiei oraşului Ţicleni. Cu această ocazie, poliţiştii i-au prins în flagrant pe B.T.M., de 32 ani, din municipiul Târgu-Jiu şi C.V.V., de 28 ani, din comuna Godineşti, care intenţionau să încarce bunurile într-o autoutilitară. Bunurile au fost restituite reprezentanţilor societăţii păgubite”, a anunţat Daniel Tică, purtător de cuvânt al IPJ Gorj. Poliţiştii continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a suspecţilor, pe numele acestora fiind constituit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de furt calificat şi distrugere.
Roxana Lupu
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here