Hotărâre definitivă în cazul fiului regelui manelelor

574

Guță junior a pierdut, aseară, lupta cu procurorii. Tânărul de 23 de ani a contestat măsura controlului judiciar, dispusă de anchetatori în timpul cercetărilor. Fiul cântărețului de manele este acuzat că a agresat o tânără, în noaptea de Înviere, într-un club din Petroșani.
”Respinge ca neîntemeiată plângerea formulată de către inculpatul Guță Nicolae, împotriva ordonanţei de luare a măsurii controlului judiciar, din data de 02 mai 2016, a Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani. Obligă inculpatul la plata sumei de 50 lei cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă”, au decis magistrații de la Judecătoria Petroșani.
Acesta a ajuns în atenția anchetatorilor, pe 2 mai, după ce o tânără de 19 ani le-a povestit polițiștilor că a fost agresată de Nicu. Fata i-ar fi refuzat avansurile, iar atitudinea ei l-ar fi scos din minți pe bărbatul care este și el cântăreț de manele. Suspectul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de tulburare a ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și amenințare. După reclamația făcută de victimă, Guță junior a fost depistat în trafic, de polițiștii din Bumbești-Pițic, pe raza județului Gorj. Pe numele său era emis un mandat de aducere. Soția acestuia a declarat însă că nu a vrut să fugă, ci se întorcea de la un spectacol. ”Nu cred nimic din ce s-a spus. Nu tot ce se spune e adevărat. Eu am vorbit cu el. O să îl susțin. El nu a fugit. Venea către Petroșani. A fost plecat la București, trebuia să ajungă la Chișinău, pentru că aveau de cântat și se întorcea pentru că a fost chemat, nu că a fugit, așa cum s-a spus. El venea către Petroșani. În noaptea respectivă nu am fost în club, dar nu îl văd în stare să facă așa ceva sau avansuri unei femei. În acest moment, nu putem comenta, dar cert este că este nevinovat. El este sub control judiciar și nu are voie să vorbească”, a precizat Daniela Guță, pentru Gorjeanul.
Ana Maria este studentă la Facultatea de Chimie Biologie, din Timișoara. După incident, aceasta a fost transportată la spitalul din Petroșani.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here