Hip-hop-er cărbuneştean, cercetat pentru trafic de droguri

441

madalinUn băiat în vârstă de 16 ani, din Târgu-Cărbuneşti a fost reţinut la sfârşitul săptămânii trecute, timp de 24 de ore, pentru trafic de droguri. Acum acesta este cercetat în stare de libertate de către poliţişti şi procurorii DIICOT.

Tânărul este cunoscut printre hip-hop-erii din oraş, având chiar câteva videoclipuri pe youtube.

Adolescentul în vârstă de numai 16 ani a intrat în atenţia oamenilor legii după ce doi tineri prinşi cu droguri au spus că le-au cumpărat de la el. În urma cercetărilor s-a stabilit că, într-adevăr, acesta comercializase droguri pe care le adusese dintr-o localitate doljeană, unde îşi petrecuse vara. Întorcându-se în Târgu-Cărbuneşti, băiatul s-a gândit, probabil, că poate face şi nişte bani vânzând nişte „iarbă” amatorilor de senzaţii tari. Tânărul, elev la Colegiul Naţional „Tudor Arghezi” este fiul a doi angajaţi ai Primăriei Târgu-Cărbuneşti. Toţi îl consideră un băiat liniştit, care nu a făcut probleme nimănui. Între puştii de vârsta lui acesta era chiar o mică vedetă. Cântă hip-hop şi are postate pe youtube mai multe piese ale sale precum şi mai multe înregistrări de la apariţii şi „cântări” prin mai multe cluburi din zonă, alături de alţi tineri iubitori ai aceluiaşi gen de muzică.

„L-au pitulat gaborii”

Adolescentul a fost reţinut timp de 24 de ore după care a fost prezentat la audieri. Procurorii DIICOT au stabilit ca acesta să fie cercetat în stare de libertate, fără a avea, însă, voie să părăsească localitatea de origine. Printre colegii şi cunoscuţii săi vestea că a fost arestat a ajuns foarte repede, pe Internet existând deja comentarii despre acest lucru. „L-au pitulat gaborii… păcat… măcar a făcut reclamă liceului…pentru cei care îl cunosc, l-au ridicat gaborii… asta e viaţa”, a postat un prieten al băiatului. În melodiile sale, tânărul aminteşte despre colegiul în care învaţă dar ia „la mişto” şi oamenii legii, având mai multe versuri despre aceştia. De asemenea are şi un site de prezentare în care povesteşte despre sine şi despre pasiunea pentru muzică. „Salut! Locuiesc în Târgu-Cărbuneşti, am 16 ani şi încerc să mă fac auzit prin muzică în felul meu… chiar dacă nu stau chiar bine cu vocea, nu o să mă las deoarece această ocupaţie necesită mult antrenament iar rezultatu se vede cu timpu. Am început să cânt din iarna anului 2009 şi am câteva melodii care mă descriu mai bine ca oricine şi care le-am făcut pentru fiecare situaţie şi stare din viaţa mea…” scria adolescentul pe site-ul său. Din păcate mai multă faimă i-a adus, însă, implicarea în traficul de droguri.

Dorina Cioplea

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here