Gura târgului – Sponoche, managerul sperietoare de doctori

610

Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu are un manager de speriat medici(la propriu). O declară o pacientă, martoră a unui conflict deschis de Marius Sponoche, care ar fi dat, recent, buzna peste doctoriţa Elena Coman şi peste asistenta ei, supărat că medicul în cauză ar fura, în opinia lui, pacienţii de pe holul spitalului, atrăgându-i la cabinetul său privat, aceasta nemailucrând în spital. Găliganul Sponoche ar fi intrat, în urmă cu vreo două săptămâni, val vârtej în cabinetul doctoriţei ameninţând-o şi jignind-o pe motiv că fură, nu obiecte, ci pacienţi ai SJU. Managerul, comparat cu un urangutan de pacienta martoră la comportamentul dezaxat al doctorului, nu a lăsat-o pe doctoriţă nici să se apere, în final, femeia ieşind îngrozită din cabinet, cu ochii în lacrimi.
Sponoche s-a dedat la acest comportament în cabinetul privat al doctoriţei, uitând că acolo nu mai este pe tarlaua lui.

4 COMENTARII

  1. Sponoche,desi are permis,chipurile nu are masina.Asa ca,imediat Consiliul Judetean i-a pus la dispozitie o masina.In weekend,acesta gonea spre Cernavoda,de unde se trage,cu masina de serviciu .Ma intreb,banii de combustibil ii da Consiliul Jud.,noi cetatenii din CAS,sau sponoche din buzunar,cum ar fi normal la o deplasare personala? Nici masina nu era destinata acestui tip de plimbare,dar cand nu platesti tu reparatiile,intretinerea,rca-ul,rovinieta,starea tehnica…,de ce s-o scoti pe-a ta din garaj? Tema de investgat pentru presa.Asteptam clarificarile!

  2. Oricum nu mai trebuie sa il suportati mult timp,stie toata lumea ca in curand va fi obligat sa plece Sponoche si noul manager va fi domnul Stanculete,pentru asta se pregateste dumnealui acum.

  3. Acest Sponoche seamana intr-adevar cu un urangutan dezaxat.Ar trebui doctorita sa ii faca plangere la politie.Locul lui e dupa gratiile…de la Zoo.Oare cei in drept sa il schimbe nu il vad cum e?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here