Gura târgului / Şoferii primarului Pavel citesc apometrele din Peştişani

467

În lipsa angajaţilor Util Bonus, firma falimentară a Consiliului Local Peştişani, şoferii primarului Florin Pavel fac pe angajaţii acestei firme, citind apometrele abonaţilor la apă din comună. Mai exact, ilegal, Florin Blanovschi, care conduce şi maşina de gunoi a primăriei, şi Nicolae Blendea, şofer pe microbuzul şcolar, au fost văzuţi în ultimele zile bătând pe la porţile localnicilor, pentru a le înregistra consumul lunar de apă. Respectivii se plâng că fac această activitate la cererea edilului local, pentru că nu mai are cine să presteze, administratorul firmei, Cosmin Bojincă, refuzând să facă asta, deoarece este consilier local. De altfel, prezenţa lui Bojincă în CL Peştişani, dar şi la cârma Util Bonus, arată o stare clară de incompatibilitate în care se află respectivul de la numirea sa în funcţie, luna trecută. În ceea ce priveşte apometrele acestea nu sunt verificate metrologic de trei ani de zile, dar nimeni nu se sesizează în acest sens.

3 COMENTARII

  1. Primarul asta ori isi bate joc de oameni ceea ce n-ar fi o noutate ori e prost si s-a-nvatat la bulau. Toti gresim dar invatam din greseli, nu ne facem de ras parintii si nu dam un exemplu prost copiilor nostri Daca varianta a 2-a e cea corecta nici nu m-astept sa-nteleaga ce am vrut sa spun…dar piate inteleg altii care sunt doar hoti, nu si prosti.

  2. Nu s-au reziliat nici contractele abonatilor la apa, ar fi frumos sa-i legitimeze Politia pe baietii astia care intra-n curtile oamenilor ca la ei acasa si sa-l mai scuture nitel pe puscarias ca se pare ca n-a-onvatat nimic din vacanta aia de 9 luni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here