Grivei: ,,Berca nu este un om vizibil care să obţină rezultate”

523

Gheorghe Grivei susţine că discuţia cu Eduard Berca, preşedintele PDL Târgu-Jiu, a fost una necesară, mai ales că este îngrijorat de felul cum funcţionează organizaţia municipală sub liderul numit de Ion Cupă. În opinia lui Grivei, Berca nu este un lider vizibil, un om care să se impună în filială, cu ajutorul căruia organizaţia să crească. Grivei susţine că cei 7% obţinuţi de Berca la locale nu sunt suficienţi pentru misiunea primită, misiune la care el nu râvneşte, acesta susţinând că nu intenţionează să candideze cumva la funcţia de preşedinte al PDL Târgu-Jiu.

Grivei arată astfel că Berca are nevoie să fie readus cu pic cu picioarele pe pământ deoarece nu a făcut ce spune. În opinia lui Grivei, Berca nu a adus oameni vizibili în partid deoarece cei în cauză nu îşi asumă public faptul că fac parte din PDL Gorj, indiferent de consecinţe. Cert este că Berca a declarat că are numeroase adeziuni la organizaţia municipală, dar noii veniţi sunt ,,timizi” în a ieşi în faţă.
Mai mult, în opinia lui Grivei, chiar Berca este prea puţin vizibil pentru funcţia sa, fapt ce aduce deservicii de imagine organizaţiei. Asta în condiţiile în care alegerile europarlamentare bat la uşă, 23% din voturi trebuind să fie asigurate de municipiu.

Fără echipă
,,Eu am lăsat urme adânci în urma mea dar el ce a făcut? Mai nimic”, a declarat Grivei care crede că Berca nu este omul potrivit să conducă PDL Târgu-Jiu. ,,El trebuie să aibă echipă, şi nu o are. Îi urez să intre în focul bătăliei pentru scaunul de preşedinte, dar nu îl văd învingător deoarece până atunci vor fi şi alţii care vor candida”, a menţionat membrul BPJ Gorj.
Acesta mai crede că Berca ar trebui să îşi vadă lungul nasului deoarece el nu se coboară la nivelul liderului organizaţiei municipale, criticile aduse de el fiind, în opinia sa, purul adevăr. Potrivit lui Grivei, în cazul incidentului de la ultima şedinţă a BPJ-ului discuţiile au avut la bază tocmai semnalele date de el legate de organizaţia PDL Târgu-Jiu dar şi de altele aflate în reorganizare.
Dan Vâlceanu, preşedintele PDL Gorj, a declarat joi că Berca va conduce până la alegeri organizaţia municipală deoarece nu i se părea normal să anuleze toate deciziile fostului preşedinte Cupă.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here