Grigoraş, dezamăgit de condiţiile din România: “E diferenţă mare!”

507

Aşa cum era de aşteptat, Pandurii nu a reuşit minunea în returul cu Maccabi Tel Aviv, şi a pierdut cu 2-1 meciul din Israel. Igiebor (`25) şi Benayoun (`80) au adus victoria gazdelor, iar Pleașcă (`58) a înscris după o acţiune personală pentru gorjeni. La finalul partidei, antrenorul Petre Grigoraş a admis superioritatea echipei adverse, declarând că formaţia sa trebuie să se mobilizeze mai bine pentru următoarele jocuri: “Foarte greu am fi putut să înscriem 3 goluri fără să primim. Pe toată durata partidei mi s-au părut mai proaspeţi ca noi şi mai conectaţi la joc. Am făcut o primă repriză mai modestă, în partea a doua am reuşit, cât de cât, să mai echilibrăm jocul, dar trebuie să recunoaştem că una peste alta ne-au fost superiori. Din păcate, nu am putut să ne ridicăm la cel mai înalt nivel şi lucrul ăsta e un pic îngrijorător, dar să sperăm că se va rezolva”.
Tehnicianul Pandurilor a blamat şi lipsa investiţiilor din fotbalul autohton pentru rezultatele slabe înregistrate în cupele europene.
“Am întâlnit şi adversari destul de puternici. Atâta timp cât condiţiile care sunt oferite în România, şi tot ce se întâmplă în fotbalul românesc, vor rămâne la acelaşi nivel nu o să-i putem ajunge niciodată pe ceilalţi din urmă. Marea majoritate a echipelor mici sau considerate foarte mici au făcut investiţii majore, inclusiv Maccabi. Au jucători, bază, stadion. E o diferenţă mare între ei şi noi, şi la nivel de ţară, şi la nivel de fotbal. Să sperăm că ne vom reveni cât mai curând”, a spus Grigoraş.
Steaua Bucureşti şi Astra Giurgiu sunt singurele echipe din România rămase în competiţiile europene. Steaua are deja asigurată prezenţa în grupele Europa League şi va forţa intrarea în Liga Campionilor, în timp ce Astra luptă pentru a intra în a doua competiţie continentală.
Manchester City şi West Ham, vor fi adversarele Stelei, respectiv Astrei.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here