Grig şi-a luat gândul de la Cupă!

476

Pe plan sportiv, Pandurii Tg-Jiu trăieşte momentul, iar antrenorul echipei, Petre Grigoraş, încă mai are speranţe că fotbalul nu va muri în Gorj. Tehnicianul a declarat după partida câştigată la Timişoara că elevii săi vor respecta şi această competiţie, deşi viitorul îi pare sumbru. “Am aliniat o formație prin care Pandurii să poată să treacă mai departe, căci se știe, întrecerea Cupei României este una a surprizelor și nu vreau ca una neplăcută să vină tocmai de la noi. S-a văzut diferența de valoare, poate și de experiență competițională. Chiar dacă partida nu a avut un ritm prea bun, ne-am atins obiectivul de a merge în faza următoare. Scorul nu m-a interesat, important era să facem pasul mai departe. În Cupa României îmi doresc să trec de cât mai multe tururi, să tratăm întrecerea cu profesionalism, cu seriozitate, nu prin a trimite echipa a doua, nu juniorii, căci este o competiție pe care o poți câștiga, și cu puțină șansă, și foarte bine organizați, dar mi-e greu să cred că vom putea ajunge în starea noastră și în finală”, a menţionat Grigoraş.
Antrenorul a dat piept în Cupă şi cu doi fotbalişti împrumutaţi de la Pandurii, Dănăricu și Mărgărit, pe care spune că i-a îndrumat să facă pasul către un eşalon inferior. “Nu i-am urmărit în mod special, au existat jucători mai valoroși și experimentați pe posturile lor, așa că i-am îndrumat să încerce să joace la Liga 2, iar dacă vor da randament, să se impună, vor avea șanse să meargă mai departe”.

“Am întâlnit o echipă europeană”
Tehnicianul formaţiei ASU “Poli Timişoara”, Sorin Brîndescu a declarat după eliminarea din Cupă că formaţia gorjeană s-a impus datorită valorii şi experienţei. Antrenorul din Banat a spus că elevii săi nu au intrat timoraţi pe gazon, dar au fost învinşi de o echipă mai matură. “Am întâlnit o echipă de primă ligă, chiar de cupă europeană, ne-a fost superioară. Un joc pe care nu l-am pierdut dinainte, am încercat să contracarăm adversarul, care se baza pe posesie. Nu am reușit pe contraatac, dacă înscriam la 0-0 ne agățam poate de acest joc, dar experiența lor și-a spus cuvântul. Ne-au obligat să ne apărăm”, a declarat Brîndescu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here