Greu cu suporterii pe Cluj Arena

313

Pandurii Târgu Jiu ar putea să nu aibă prea mulţi suporteri în meciul din turul trei preliminar al Europa League pe care îl va juca joi la Cluj, preşedintele clubului, Marin Condescu, declarând că adversarii de la Hapoel Tel Aviv au anunţat deja că vor aduce 600 de susţinători din Israel. Suporterii din Gorj sunt şi ei aşteptaţi pe Cluj Arena, dar Condescu recunoaşte că nu prea sunt şanse să ajungă multă lume de pe la noi acolo, mai ales că Defilul Jiului este închis, iar meciul se joacă în timpul unei zile de lucru.

Preşedintele de la Pandurii a anunţat ieri că face demersuri pentru a obţine de la autorităţi permisiunea organizării unei coloane a suporterilor, coloană care joi să poată să treacă prin Defileul Jiului, lucru care ar presupune ca traficul să nu fie blocat de muncitorii care lucrează la modernizarea şoselei. Condescu a menţionat că varianta ocolitoare, pe Râmnicu Vâlcea – Sibiu, e cu 200 km mai lungă şi face ca drumul până la Cluj să dureze 7 ore.
Teoretic suporterii ar putea să plece de dimineaţă şi să treacă prin Defileu înainte de ora 9.00, când se închide circulaţia, dar aşa ar ajunge prea devreme la Cluj, Condescu recunoscând că a luat în calcul şi varianta unei garnituri de tren cu destinaţie specială. Din păcate însă nu există o linie directă între Târgu Jiu şi Cluj şi, ca urmare, tot coloana de maşini ar fi cea care ar putea să-i ducă pe suporteri în tribune pentru a-i susţine pe jucători în speranţa unei calificări în grupele Europa League.
Gelu Ionescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here