Grecii merg pe mâna sârbilor

599

Noul manager al echipei de baschet gorjene, devenită între timp Collazen Energia Târgu Jiu, Nikolaos Krokos, a făcut primele declarații legate de viitorul grupării pe care a preluat-o, omul de afaceri grec vorbind pentru site-ul dinvestiar.ro.

După o tăcere destul de lungă, primele vești legate de echipa de baschet a Energiei încep să apară, Nikolaos Krokos fiind cel care a dezvăluit care-i sunt intențiile pentru cei cinci ani în care va avea manageriatul secției de baschet a clubului târgujian. Din declarațiile făcute, se pare că echipa va primi pe lângă vechiul nume și pe cel al companiei condusă de Krokos, așa că, cel puțin pentru cinci sezoane se va vorbi despre Collazen Energia Târgu Jiu. “Ne dorim să investim în jurul a opt milioane euro în această echipă pentru a ne putea prezenta la un nivel bun în cupele europene”, spune Nikolaos Krokos într-un interviu mai amplu publicat de site-ul www.dinvestiar.ro. Interesant este faptul că, deși se anunță un staff destul de stufos format în marea sa majoritate de conaționali ai omului de afaceri grec, din punct de vedere sportiv se va merge pe filiera sârbească. Deși Krokos nu a dezvăluit pe mâna cui a dat primul sezon al Energiei din era “Collazen”, grecul a menționat că va merge pe școala sârbească: “Vă pot dezvălui acum, ca o mică introducere a lor, că ambii sunt de pe piața sârbă și antrenorul a activat mult timp în Euroligă, ca antrenor principal și secund, atât la echipe masculine, cât și feminine”, a declarat, pentru aceeași sursă, Nikolaos Krokos. Acesta l-a reconfirmat ca secund pe Claudiu Alionescu, despre care a mai spus că se va ocupa și de Școala de Baschet Collazen, al cărei antrenor principal va fi numit.
Chiar dacă nu se știe numele antrenorului principal care va prelua echipa gorjeană, noul patron al Energiei a făcut public primul transfer: “Deja avem o înțelegere cu Nemanja Petrovic, un conducător de joc sârb în vârstă de 26 de ani, care în trecut a evoluat la Concordia Chiajna”, a mai spus Krokos.
Conform declarațiilor făcute de Nikolaos Krokos, de destinele echipei se vor ocupa Karagiannis Ioannis, din postura de Director General, Smyris Efstathios – ca team manager, și Vlantis Georgios – în departamentul de marketing.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here