Gratuit, în schimbul a 10 locuri de muncă! – Un viceprimar PSD pune la dispoziția investitorilor un teren de peste 1500 de mp în municipiu

598

Viceprimarul municipiului Motru, Cosmin Morega, a anunțat pe o rețea de socializare că este dispus să pună la dispoziția investitorilor interesați să creeze locuri de muncă în municipiu, terenul său pe care îl deține pe Calea Severinului. Alesul local PSD a declarat că terenul de 1500 de mp îl va oferi gratuit pentru o perioadă cuprinsă între 1-3 ani unui investitor pregătit să dea de lucru la zece cetățeni din Motru.

Cosmin Morega, viceprimarul PSD de Motru, acum cu atribuții de primar, edilul orașului fiind în concediu de odihnă, deține pe Calea Severinului din municipiu un teren pe care se află ridicată și o hală de producție. Atât terenul, cât și hala, Morega este dispus să le ofere gratuit pentru maximum trei ani, oricărui investitor serios care dorește să creeze măcar zece locuri de muncă în localitate. Viceprimarul spune că nu este singurul din localitate, care este dispus la astfel de concesii pentru a atrage investitori în localitatea minerească, ci și alți afaceriști ar face un lucru similar, acesta putând pune în legătură potențialii angajatori cu deținătorii de astfel de terenuri. Morega vorbește de parteneriate public-private care pot dezvolta localitatea.
,,Din punctul meu de vedere, un investitor indiferent din ce domeniu provine, este esențial pentru economia locală, producând efecte pozitive în ceea ce privește forța de muncă, cât și dezvoltarea locală. De asta, eu personal, sunt dispus să pun la dispoziție cu titlu gratuit pe o perioadă de 1-3 ani un teren pe care îl dețin, singura pretenție fiind aceea de a crea peste 10 locuri de muncă’’, a spus viceprimarul de Motru, Cosmin Morega.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here