Gordon bleu cu legume mexicane

42
Ingrediente:
150 gr cotlet porc(sau piept de pui),100 gr caşcaval, 50gr şuncă,1 ciupercă, 2 linguri făină, 2 de pesmet ,1 ou, ulei, sare şi piper, 200 gr legume mexicane.

Mod de preparare:
Carnea se bate bine cu ciocanul pentru şniţele, se condimentează cu sare şi piper şi punem prima dată felia de şuncă, ciuperca tăiată felii şi se pliază gen poşetă , se dă prin făină,ou, pesmet. Se pune la prăjit în ulei încins, şi se prăjeşte pe ambele părţi. Într-o cratiţă se pun legumele mexicane la fiert în apă clocotită cu sare şi puţin ulei.Când sunt gata se pun pe o farfurie întinsă iar peste gordonul bleu se răzuieşte caşcaval. Se serveşte cald.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here