Golea a promis în şedinţa CA-ului Pandurii că aduce maşina, Mitrescu a absentat

451

Şedinţa Consiliului de Administraţie al CS Pandurii Lignitul Târgu-Jiu, întrunită miercuri, a avut pe ordinea de zi şi clarificarea problemei cu maşinile clubului care nu se găsesc în parcul auto. La şedinţă a venit Marin Golea, totodată membru în AGA Pandurii, care s-a angajat că, în cursul zilei de ieri, va şi restitui maşina Logan pe care o avea în dotare, un alt autoturism similar fiind adus deja la club. La şedinţă nu s-a prezentat însă Constantin Mitrescu, sindicalistul trebuind să restituie o maşină marca VW Touareg. Lui i s-a pus însă în vedere, în ziua şedinţei de CA, destul de răspicat, de către preşedintele Mihai Prunariu, că trebuie să aducă actele şi maşina de urgenţă la Pandurii.

Marin Golea, lider sindical FNME, a participat marţi la şedinţa Consiliului de Administraţie al CS Pandurii pentru a da explicaţii în legătură cu maşinile Logan, care lipsesc din parcul auto al clubului. Golea a explicat că a deţinut două astfel de maşini, una promiţând că o va restitui a doua zi. Colegul acestuia, Constantin Mitrescu, a refuzat însă, cel puţin până ieri, să restituie Touareg-ul aflat în dotare, asta după o discuţie în contradictoriu cu preşedintele Prunariu. De altfel, şeful CA-ului Pandurii i-a explicat ferm că nu este cale de întors, iar autoturismul trebuie readus clubului.
DSC_0018Ciprian Florescu, membru în CA-ul Pandurii, a precizat ieri că clubul trebuie să rezolve problema cu cele 42 de maşini, unele aflate în utilizarea fotbaliştilor, deoarece contractele încheiate pentru aceste autoturisme, luate în leasing, sunt ambigue. Nu se pune însă problema ca fotbaliştii să fie deposedaţi de aceste autoturisme, dar trebuie clarificate exact documentele care însoţesc fiecare maşină, valoarea ratelor şi clauzele impuse deţinătorilor.
În cadrul şedinţei nu s-a pus în discuţie deloc posibilitatea completării CA-ului Pandurii cu propunerea făcută de USMO, propunere care trebuie să primească însă girul AGA.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here