Glume mortuare, cu angajații firmei de pompe funebre ai Mitropoliei Olteniei de la Târgu-Jiu!

5197

Firma de pompe funebre a Mitropoliei Olteniei, SC Arhi San Lazarus, continuă să fie în mijlocul unui scandal, după ce salariații actuali ai societății au decis să facă reclamă locului de muncă, postându-se chiar ei în sicriile aflate la vânzare. Altfel nu se poate explica, gestul a doi angajați ai firmei, care s-au fotografiat în sicriu, având pe piept accesorii de înmormântare, aflate la vânzare în showroom-ul firmei Mitropoliei Olteniei de la Târgu-Jiu.

Situația pare scăpată de sub control la firma de pompe funebe a Mitropoliei Olteniei, unde foștii angajați au fotografiat la începutul lunii ianuarie, în poziții comice, o persoană decedată, iar actualii s-au gândit să facă alte glume, pozându-se chiar ei în sicriele, aflate la vânzare. Unul dintre salariații societății s-a postat având pe piept o cruce de lemn, aflată în ambalaj, iar altul își ține mâinile pe piept ca și cum ar fi mort.
Unul dintre salariații teribiliști, care fac glume mortuare la locul de muncă, este fratele cunoscutului cântăreț de muzică populară, Ion Drăgan. Respectivul a terminat Teologia și este angajatul firmei de pompe funebre, reclamată recent că transportă produse perisabile care sunt oferite gratuit, la pomană, rudelor și apropiaților persoanelor decedate.
Drăgan Ovidiu, care s-a pozat în sicriu cu mâinile pe piept, este chiar director al firmei pe partea de catering, iar celălalt este salariatul care se ocupă de pregătirea decedaților. Firma a scăpat de sancțiuni, dar nu și de imaginea pătată în urma acestor scandaluri repetate.
Arhi San Lazarus are un nou administrator, în persoana lui Merei Răzvan, care se subordonează direct unui slujbaș al Mitropoliei de la Craiova. Antreprenorul a încercat, la ultimul scandal, să arunce vina pe foștii salariați și pe firmele concurente din Târgu-Jiu, care încearcă să denigreze societatea, dar, acum, nu poate decât verifica și sancționa actualii salariați, care fac de râs societatea unei structuri religioase.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here