Gilortul, victorie în primul amical

1099

Gilortul Târgu Cărbuneşti a reuşit un succes în primul meci de verificare din pauza de iarnă. Trupa pregătită de Mario Găman s-a impus cu 4-2 în faţa Viitorului Brăneşti (Liga a V-a). Stăniloiu (25), Stochițoiu (27), Ancuța (73) şi Paștiu (78) au marcat pentru gazde, în timp ce vizitatorii au replicat prin Bidică (41’) şi Ciocîrlan (80’). A fost un prim prilej pentru Găman să-şi vadă la lucru elevii, după ce a pierdut jucători importanţi la început de an. Gilortul vrea să rămână în eşalonul terţ, dar are o misiune foarte grea dacă ne raportăm la locul pe care îl ocupă momentan în clasament, dar şi la faptul că are un buget mult mai mic faţă de cele mai multe dintre competitoare. Returul Ligii a treia începe pe 7 martie, dar, până atunci, cărbuneştenii vor mai disputa cel puţin patru amicale. Adversarele vor fi echipe din Liga a patra gorjeană.
Gilortul (repriza 1): Constantinescu – Licuriceanu, Tătaru, Safta, Afrim – Avrămescu – Stochițoiu, Roncea, Stăniloiu – Bubuioc, Sorea.
Gilortul (repriza 2): Constantinescu – Afrim, (70’ Licuriceanu), Dolcescu, Pociovălișteanu, Bărăitaru – Oprișa – Ancuța (81’ Tătaru), Stochițoiu (65’ Safta), M. Paștiu – Almăjanu, Bubuioc.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here