Gest șocant – A băut antigel, după ce a pierdut banii la pariuri

810

Un bărbat de 48 de ani, din comuna Bîlteni, a murit, luni seara, după ce, în noaptea de duminică spre luni, a băut antigel. Puiu Paștiu a decedat în ambulanță, în timp ce era transportat către un spital din București. ”A fost trimis cu salvarea la București, însă la intrare în Pitești a decedat. Practic, el nu mai avea nicio șansă de a mai fi salvat”, a precizat pentru Gorjeanul, Marinică Niculescu, directorul Serviciului Județean de Ambulanță Gorj. Polițiștii efectuează cercetări în acest caz, fiind întocmit dosar penal pentru moarte suspectă.
Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Gorj, pentru efectuarea necropsiei. Apropiații acestuia susțin că bărbatul angajat ca șofer ar fi recurs la acest gest, după ce ar fi pierdut o sumă important de bani la pariuri sportive și s-ar fi certat cu familia. Autoritățile susțin că, deocamdată, nu pot să susțină rudele financiar.
”Știu că a mai fost un caz săptămâna trecută, tot la Bîlteni, când un bărbat a băut antigel. Nu știu motivul, dar e păcat, pentru că era tânăr. Până pe 5 iunie nu pot să sprijin nimic, că pe urmă ne ia DNA-ul că ne facem campanie electorală. Se interpretează. Apoi vom sprijini, dar până pe 5 nu riscă nimeni”, a declarat Nicolae Lungan, primarul comunei Bîlteni. În urma lui Puiu Paștiu au rămas doi băieți minori. Gemenii au primit zeci de mesaje de condoleanțe pe o cunoscută rețea de socializare.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here