Generaţiile de baschetbalişti, din nou împreună

560

Întâlnirea generaţiilor care au jucat baschet în judeţul Gorj în perioada 1970-1986 va avea loc şi în acest an. Evenimentul este organizat de Asociaţia Judeţeană de Baschet Gorj, în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Gorj şi Asociaţia Baschet Club Târgu Jiu şi va avea loc sâmbătă, 9 iunie 2018. Cu acest prilej se va desfăşura un miniturneu între echipele participante, meciurile urmând să înceapă de la ora 18.00, la Sala de Sport a Şcolii Gimnaziale “Voievod Litovoi” din municipiu.
La jocurile demonstrative vor participa foştii sportivi, antrenorii şi conducătorii din acea vreme a Şcolii Sportive Târgu-Jiu, iar după aceea protagoniştii se vor retrage la o cină la un restaurant din municipiu. Asociaţia Judeţeană de Baschet Gorj, prin preşedintele său, Marius Vlaicu, va oferi tuturor participanţilor la această întâlnire diplome, tricouri şi trofee.
“În acest an organizăm a cincea ediţie a întâlnirilor generaţiilor de baschetbalişti şi ne dorim, alături de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret şi Baschet Club Târgu-Jiu să permanentizăm, în fiecare an, asemenea evenimente. Anul următor dorim să invităm şi fostele componente ale primei echipe de fete de baschet care s-a format în judeţul Gorj, antrenate de doamna profesoară Ana Anca. Asemenea acţiuni reprezintă atât un imbold mobilizator pentru noi ca structură sportivă, cât şi un model pentru viitoarele generaţii de baschetbalişti din judeţul nostru”, a declarat preşedintele Asociaţiei Judeţene de Baschet Gorj, Marius Vlaicu.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here