Garcea, vicecampion balcanic!

965

Sportivul de la CS Pandurii, Adrian Garcea, a obţinut argintul la Campionatul Balcanic de Juniori. Competiţia s-a desfăşurat în Serbia, la Krusevac, iar atletul, pregătit de profesorul emerit Ion Bură, s-a clasat pe treapta a doua a podiumului în proba de 3.000 de metri plat.
“Adrian Garcea este unul dintre cei mai buni sportivi din Europa la ora actuală la categoria lui de vârstă şi va alerga în două probe la Campionatul European, 3000 de metri plat şi 2000 de metri obstacole, probe la care sper să poată să obţină şi o medalie. Lunea viitoare vom participa împreună la Campionatul Mondial de Juniori din Georgia, de la Tbilisi”, a declarat antrenorul său.

Pîşcu merge la Amsterdam, Amzucu în Turcia!
Profesorul Ion Bură ne-a obişnuit să scoată campioni pe bandă rulantă, astfel că programul său este unul destul de încărcat: “Luni voi pleca împreună cu Andreea Pîşcu la Campionatul European de Senioare de la Amsterdam.
Andreea este la prima participare la senioare, fiind şi campioana României la semimaraton şi sper la un rezultat bun, adică în jur de 1 ora şi 15 minute, rezultat care să ne dea speranţe şi pentru viitor, pentru că ea, în final, în anii următori va aborda proba de maraton. Este un concurs greu, dar are deja experienţă pentru că a mai participat la competiţii mari, adică la campionatul mondial de semimaraton, în acest an la Cardiff, şi la Cupa Europei de Senioare în Turcia”, a declarat Bură.
Tot în Turcia va concura şi o altă stea în devenire a atletismului gorjean, Adina Amzucu, care va lua parte la Campionatul Naţional al Elevilor, desfăşurat la Trabzon (11-18 iulie).
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here