Gala Neuitaților Eroi, Tudor Vladimirescu și Ecaterina Teodoroiu, acțiune culturală cu impact emoțional

926

Două filme documentare, extrem de bine realizate de o echipă de profesioniști conduși de către Dorin Brozbă și Sandu Iscrulescu, au fost prezentate, la finalul săptămânii trecute, la Cinematograful ,,Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu, în cadrul unui eveniment intitulat ,,Gala Neuitaților Eroi”. Evenimentul a fost conectat cu prezentarea unui caz umanitar, a unei tinere de 20 de ani care are nevoie de ajutor financiar pentru tratamente de recuperare realizate la o clinica din Târgoviște.

,,Pe 18 februarie 2022, în somptuoasa și renumita sală de spectacole a Cinematografului ,,Sergiu Nicolaescu” din Târgu-Jiu, având alături oaspeți de soi, de diferite profesii și ocupații, cum ar fi o seamă de conducători ai unor instituții, profesori, ofițeri, tineri artiști și chiar și sportivi, am avut privilegiul să prezentăm cele două creații documentare, realizate, sută la sută de gorjeni, în memoria celebrilor înaintași Tudor Vladimirescu și Ecaterina Teodoroiu”, a transmis Dorin Brozbă, publicistul implicat în realizarea, pas cu pas, a ambelor producții cinematografice. ,,A fost o acțiune culturală de un înalt impact emoțional, ceea ce ne demonstrează nouă, realizatorilor celor două filme, că atunci când le oferi ceva deosebit oamenilor, satisfacția, bucuria și aprecierea dumnealor sunt mereu de neprețuit. Mulțumim pentru tot Direcției Județene pentru Cultură Gorj, Studioului B.D. Media Târgu-Jiu, Societății Aninoasa Tim Timișoara, Asociației Doruleț din România, Colegiului Național ,,Tudor Vladimirescu” Târgu-Jiu, Palatului Copiilor Târgu-Jiu, precum și gazdelor noastre deosebite, prietenii de la Cinematograful ,,Sergiu Nicolaescu” Târgu-Jiu! Glorie și etern respect pentru sacrificiul suprem, neuitaților noștri eroi, gorjenii Tudor Vladimirescu și Ecaterina Teodoroiu”, a mai transmis Dorin Brozbă.
În cadru festiv, Sandu Iscrulescu și Dorin Brozbă au oferit diplome și medalii celor implicați în realizarea celor două producții.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here