Gabroveanu boxează cu centura pe masă!

1041

Cu un bilanţ impresionant la profesionişti, 10 victorii din 10 meciuri, pugilistul gorjean Alexandru Gabroveanu se pregăteşte intens pentru viitoarea provocare. Palmaresul celui supranumit de nemţi Alexander Grau nu putea să treacă prea mult timp neobservat, aşa că sportivul din Târgu Jiu va boxa pentru întâia oară cu un titlu european pe masă. Alex, care trăieşte în Karlsruhe de o bună bucată de vreme, a acceptat să acorde un interviu pentru cotidianul “Gorjeanul”.
Reporter Gorjeanul: Alex, când ai următorul meci, unde se va disputa şi care va fi adversarul?
Alexandru Gabroveanu: Boxez pe 16 septembrie 2017, în oraşul Eggenstein din Germania. Adversarul meu va fi un boxer din Ungaria, Gyorgy Kutasi!
R. G.: Am înţeles că este în joc o centură, despre ce este vorba?
A.G.: Este vorba de centura Continental GBU!
R. G.: Ce ştii despre oponentul tău?
A.G.: Adversarul meu este experimentat şi destul de puternic, dar sunt pregătit să fac un meci mare, şi sunt sigur că am să înving!
R. G.: Eşti neînvins de 10 confruntări, iar 9 dintre ele s-au terminat înainte de limită. Totuşi, este cel mai greu meci de până acum?
A.G.: Nu ştiu dacă este cel mai greu, dar cu siguranţă este cel mai important, mai ales că e o centură, prima pentru mine în box.
R. G.: Cum au decurs antrenamentele?
A.G.: Antrenamentele au decurs foarte bine, legătura mea cu maestrul Valentin Silaghi este una foarte bună şi lucrăm perfect împreună. Totul a decurs bine şi sperăm să se încheie excelent!
R. G.: Te aştepţi la o susţinere mare din partea publicului? La meciurile tale de până acum au fost prezenţi şi români.
A.G.: Cu siguranţă voi avea câteva sute de susţinători care mă vor ajuta să înving.
R. G.: Ce urmează pentru tine dacă vei triumfa în acest meci?
A.G.: Întâi să iau centura şi apoi vom vedea. Următorul meci vreau să fie acasă, la Târgu-Jiu! Vreau să boxez în oraşul meu natal, pe care îl iubesc!
R. G.: Noi, gorjenii, îţi urăm mult succes, Alex!
A.G.: Doamne ajută!
Interviu realizat de Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here