Furau cablu electric

353
cabluMai mulţi tineri care au furat dintr-un complex energetic 200 de metri de cablu electric din cupru au fost depistaţi de către poliţişti. Unul dintre ei a fost imobilizat de către oamenii legii cu focuri de armă.

Sâmbătă dimineaţa mai multe persoane au pătruns prin efracţie într-un depozit de materiale din Roşia-Jiu, care aparţine complexului energetic Rovinari. Acestea au fost sesizate, însă, de cineva care a anunţat poliţia. Ajungând la faţa locului, oamenii legii au făcut cercetări la faţa locului, dând în apropiere peste un bărbat suspect. Somându-l verbal să se oprească, acesta a luat-o la fugă, poliţiştii fiind nevoiţi să folosească armamentul din dotare pentru tragerea unor focuri de armă în plan vertical. Tinerii cu pricina reuşiseră să sustragă aproximativ două sute de metri de cablu electric din cupru tip MCG 6 000.
Dosar penal
Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Polţie Gorj, Daniel Tică, „Persoana suspectă a fost imobilizată şi condusă la sediul Poliţiei oraşului Rovinari pentru cercetări, stabilindu-se că este T. Nicolae, de 27 ani, din localitatea Roşia-Jiu, Judeţul Gorj”. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, poliţiştii desfăşurând activităţi în vederea identificării tuturor participanţilor la faptă.
Dorina Cioplea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here