Funcţionarii publici din Gorj, fără prime de Paşti

363

Opt sute de funcţionari publici din Gorj, afiliaţi la Sindicatul Funcţionarilor Publici, nu vor primi prime de Paşti anul acesta. Motivul care stă la baza acestei hotărâri este lipsa surselor de venit, banii fiind obţinuţi numai din cotizaţii. Potrivit liderului Sindicatului Funcţionarilor Publici din Consiliul Judeţean Gorj, Călin Grădinaru, pentru sărbătorile pascale nu există fonduri suficiente pentru acordarea unor bonificaţii funcţionarilor.

La Sindicatul Funcţionarilor Publici din Consiliul Judeţean Gorj sunt afiliaţi aproximativ 800 de membri, angajaţi în diverse instituţii publice din judeţul nostru. În acest an, angajaţii Consiliului Judeţean şi funcţionarii publici de la primăriile din teritoriu, afiliaţi la Sindicatul respectiv, nu vor beneficia de prime de Paşti.
“Nu vor primi prime de Paşti pentru că nu avem fonduri. Noi trăim din cotizaţii aşa că nu avem de unde. Cerinţele sunt mari, cotizaţiile sunt mici (…) Am dat prime de Crăciun”, a precizat Călin Grădinaru, liderul Sindicatului Funcţionarilor Publici din Consiliul Judeţean Gorj.
Pentru sărbătorile de iarnă funcţionarii au primit tichete de masă în valoare de 100 de lei.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here