Funcția de subprefect i-a dăunat grav căsniciei! Liviu Andrei este proaspăt divorțat și plătitor de pensie alimentară

1465

O instanță a Judecătoriei Târgu-Jiu a desfăcut, în luna februarie a acestui an, căsătoria dintre Rodica și Liviu Andrei, după aproape 11 ani de mariaj, din culpa comună a celor doi soți. Fostul subprefect al Capitalei, în prezent consilier județean PMP, a solicitat daune morale celei cu care și-a împărțit viața mai bine de un deceniu, dar a obținut, în final, doar dreptul de vizitare al copilului minor și plata pensiei alimentare către acesta, fiul celor doi rămânând în grija mamei. Andrei a făcut apel la sentință. Pârâtul a pus punct celei de-a doua căsnicii din viața sa, acesta mai având o fiică din primul mariaj.

Pe 28 iunie 2016, la trei luni de la renunțarea la funcția de subprefect de București, Liviu Andrei s-a trezit cu un proces deschis de soția sa Rodica. Femeia s-a adresat Judecătoriei Târgu-Jiu solicitând divorțul de Liviu Andrei, stabilirea domiciliului copilului minor la mamă și plata pensiei alimentare de către tatăl acestuia, Liviu Andrei. Pârâtul, proaspăt consilier județean, nu acceptă însă cerințele celei de-a doua partenere de viață și îi solicită acesteia chiar daune morale. După audierea unor martori, pe 20 februarie 2017, instanța de fond decide că desfacerea căsătoriei celor doi, din culpa comună a celor doi soți, exercitarea autorității părintești asupra minorului de către ambii și plata pensiei alimentare de către tatăl copilului, minorul rămânând la mamă.

Liviu Andrei nu este mulțumit de sentință
“Admite cererea pentru stabilire pensie de întreţinere formulată de reclamanta Andrei Rodica în numele şi ca reprezentantă legală a minorului Andrei Liviu Cristian împotriva pârâtului Andrei Vasile Liviu. Admite cererea reconvenţională formulată de pârâtul Andrei Vasile Liviu împotriva reclamantei Andrei Rodica având ca obiect divorţ, stabilire domiciliu minor, exercitare autoritate părintească, pensie de întreţinere şi daune morale. Dispune desfacerea căsătoriei încheiată între părţi la data de 29.04.2006 şi înregistrată în registrul stării civile de la Primăria Oraşului Rovinari sub nr.31 din 29.04.2006, din culpa comună a celor doi soţi. Stabileşte domiciliu minorului Andrei Liviu Cristian născut la data de 6.03.2007 la mama reclamantă Andrei Rodica(..). Obligă pârâtul Andrei Vasile Liviu la plata sumei de 1728 lei cu titlu de pensie de întreţinere lunar faţă de minorul Andrei Liviu Cristian începând cu data introducerii cererii 28.07.2016 şi până la majoratul minorului. Dispune ca exercitarea autorităţii părinteşti pentru minor să se facă în comun de ambii părinţi. Ia act că pârâtul reclamant Andrei Vasile Liviu renunţă la cererea formulată cu privire la obligarea reclamantei pârâte Andrei Rodica la daune morale. Ia act de înţelegerea părţilor în ceea ce priveşte programul de vizitare al minorului în sensul că reclamanta pârâtă Andrei Rodica va permite pârâtului reclamant Andrei Vasile Liviu să-l viziteze pe minor la domiciliu mamei unde s-a stabilit şi domiciliu minorului ori de câte ori doreşte acesta şi să-l ia la domiciliu său cu condiţia să anunţe în prealabil cu o zi înainte”, se arată în sentința dată de judecător.
Pe data de 13 aprilie, Liviu Andrei a făcut apel la sentință, arătând că este nemulțumit de soluția dată de către judecătorul de la instanța de fond.

2 COMENTARII

  1. Un jeg ordinar!Cine ar mai sta cu un asemenea bosorog libidinos!Un analfabet,care nu stie sa indruge doua cuvinte!Un gunoi si un hot,care a furat si luat mita,atat in functia de inspector scolar,cat si ca subprefect!Un destrabalat,oare ce educatie ofera asta,celor doi copii ai sai?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here