FOTO: Polițiștii, pompierii și jandarmii au împărțit măști, într-o comună din Gorj

1756

Polițiștii au continuat, aseară, acțiunile pentru prevenirea răspândirii noului coronavirus. Alături de jandarmi, pompieri și reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Gorj, oamenii legii au mers în comuna Țânțăreni, unde o sută de localnici au primit gratuit măști de protecție.

Sub coordonarea Instituției Prefectului Gorj, marți, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Gorj, împreună cu lucrători din cadrul IJJ Gorj, ISU Gorj și DSP Gorj, au acționat pe raza comunei Țânțăreni, desfășurând activități informativ preventive, pentru prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

Cu această ocazie au fost distribuite 100 de măști de protecție individuală și peste 300 de pliante pentru informare, cetățenii fiind receptivi și având o atitudine pozitivă cu privire la activitățile desfășurate.

Facem apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viață, dar și pentru a-i proteja pe toți cei din jur.

Este important ca fiecare dintre noi să avem un comportament responsabil, să conștientizăm că acțiunile noastre îi pot afecta pe ceilalți și să respectăm deciziile autorităților pentru limitarea și răspândirea infecțiilor cu noul Coronavirus.

Mulțumim tuturor celor care au înțeles că numai împreună vom reuși să depășim această perioadă!”, se precizează într-un comunicat al IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here