FOTO: Femeie găsită moartă în zăpadă, la Padeș! Polițiștii fac cercetări

2344

O femeie de 69 de ani, din satul Motru Sec, al comunei Padeș, a avut parte de o moarte tragică, miercuri, după ce marți a plecat de la conacul ei pentru a merge la cumpărături. Când s-a întors, după ce a parcurs aproape trei kilometri prin zăpadă, nu a mai putut înainta din cauza ninsorilor, aceasta fiind găsită îngropată în zăpadă.

Primarul comunei Padeș a scris, pe pagina sa de Facebook, cum a decurs operațiunea de căutare a femeii. „Iarnă cu capricii dureroase! Pe 25 martie, în jurul orei 18.00 am fost anunțat de Barbu Romel, locuitor al satului Motru Sec, că, în dimineața zilei de marți, a plecat din sat, Aribașoiu Maria, spre conacul din Culmea Cernei si nu se știe dacă a ajuns la destinație. Femeia plecase cu o mașină de ocazie până la Buza Plaiului iar de acolo a luat-o pe jos pe plaiul cernei prin zăpadă fără niciun pic de pârtie, cu traista în spate și pe timp de ninsoare.
În urma anunțului telefonic am mobilizat câțiva voluntari, polițiștii locali, funcționari din cadrul primăriei Pades și angajatul serviciului salvamont din Padeș, în total 10 persoane și am plecat in cautarea lui tanti Maria.
Am mers până la Buza plaiului cu mașinile iar de acolo am luat-o la picior pe plaiul cernei.
Zăpada masura circa un metru, ninsese atât de mult, încât abia se mai cunoșteau urmele lui tanti Maria. Barbu Romel a observat un băț înfipt in zăpadă iar lângă băț, tanti Maria se 《odihnea de veci》.
Am anunțat comandantul poliției Tismana care a luat măsuri urgente și au pornit în toiul nopții spre culmea Cernei.
Dumnezeu să te ierte tanti Maria și să te odihnească in liniste și pace!”, a scris Antonie Serafim, pe rețeaua de socializare. Polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări pentru ucidere din culpă, în acest caz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here