FOTO: Cei mai frumoși și blânzi căței din adăpostul public pot fi adoptați sâmbătă, la târg!

1359

Căței mici sau mari, cu o față blândă, fioroasă sau chiar amuzantă, pui și adulți vor fi expuși, pe 2 octombrie, în parcarea supraterană de la mall-ul municipal în cadrul celei de-a doua ediție a târgului de adopții ,,Prieten pe viață”. Evenimentul este unul special, deoarece o parte dintre cățeii ce pot fi adoptați vor fi prezenți fizic la târg iar o altă parte vor fi acolo prin intermediul fotografiilor. Câteva dintre patrupedele pregătite de adopție, pot fi văzute în ,,Gorjeanul”, cu rugămintea de a participa și fizic la târg, pentru a vedea aceste vedete cu lăbuțe și în mod real.

,,Asociația pentru protecția animalelor „PRO ANIMALS”, Direcția Județeană de Management Integrat a Deșeurilor și Protecția Animalelor Gorj, direcție din cadrul Consiliului Județean Gorj, S.C. Edilitara S.A., Shopping Mall Targu-Jiu vor organiza pe data de 2 Octombrie, începând cu orele 13:00, în parcarea supraterană a Shopping Mall Targu-Jiu TÂRGUL DE ADOPȚII ,,Prieten pe viață” dedicat câinilor din adăpostul public Targu-Jiu!
În cadrul acestui Târg de Adopții va avea loc prezentarea cățeilor pentru adopție (adopția NU se face pe loc, ci ulterior după selectarea cererilor pentru o adopție responsabilă), o campanie de informare despre importanța sterilizării ca metodă eficientă, umană și civilizată pentru reducerea numărului animalelor fără stăpân, dar și despre adopția si abandonarea animalelor.
Atmosfera va fi întreținută, pro bono, de Emi și DJ Cucu, de la Noaptea Târziu, de interpreta de muzică populară Niculina Stoican, dar și de RUBY care va susține un concert în cadrul acestui târg de adopții.
Totodată, în cadrul acestui eveniment va avea loc o demonstrație de dresaj, pictură pe față, dar și diverse activități dedicate copiilor.
Se pot face donații direct în urnă, în vederea achiziționării hranei pentru animalele aflate în adăpost sau se poate dona hrană uscată și conserve, direct în coșul special aflat la intrarea în Carrefour!”, au transmis organizatorii.
Membrii comunității știu faptul că adăposturile sunt supraaglomerate, iar organizatorii își doresc să ofere o mână de ajutor și să demonstreze faptul că există soluții eficiente, umane și civilizate pentru a gestiona situația animalelor fără stăpân, iar metodele radicale nu reprezintă o soluție!
Adoptând un cățel, puteți oferi o șansă la viață cățeilor care nu au nicio vină că au ajuns pe străzi și în adăposturi!
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here