Fotbalist mort în accident

684

Un jucător de la Știința Hurezani și-a pierdut viața, duminică seara, în urma unui accident rutier produs pe raza comunei Hurezani. Polițiștii susțin că Marian, tânărul de 19 ani, ar fi încercat să depășească autoturismul din fața sa și a pierdut controlul volanului, oprindu-se cu mașina într-un stâlp. Acesta a murit pe loc. ”La fața locului s-a deplasat o echipă operativă care a constatat faptul că un tânăr de 19 ani, din comuna Licurici, în timp ce conducea un autoturism, pe DJ 662 Hurezani, a intrat în depăşirea unui alt autovehicul care circula în același sens și din cauza vitezei a pierdut controlul asupra direcției, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp al reţelei electrice. În urma impactului, conducătorul auto a suferit leziuni grave care au condus la decesul acestuia. În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă”, a declarat Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Gorj.
Mijlocașul evoluase, duminică, în ziua tragediei, în partida pe care Știința Hurezani a pierdut-o, pe teren propriu, cu scorul de 1-10, în faţa formaţiei Știința Turceni. Etapa a 27-a din Liga a IV-a a început la ora 11.00.
”A jucat, a fost pe teren, însă accidentul a avut loc seara, după mult timp. Nu consuma alcool, exclus așa ceva. A jucat la Hurezani, cu cei de la Turceni. El era la juniori. Meciul a început la ora 11.00 și s-a terminat la 13.00. Era mijlocaș, nu a avut probleme niciodată. Am fost la meci și s-a comportat ca un fotbalist, nu era supărat. Nu a avut nicio problemă. După meci, fiecare merge și își face treaba lui, nu știu ce s-a întâmplat ulterior. S-a dus acasă, probabil. El joacă de mult la echipă, avea calități, era un fotbalist bun. Nu știu ce s-a întâmplat, pentru că nu știu ce fac jucătorii după ce pleacă, dar la ora 13.00 s-a terminat meciul și au plecat. Este o pierdere foarte mare, un băiat foarte cuminte, îmi pare rău. Vrem să ajutăm familia în aceste momente”, a declarat pentru Gorjeanul, Ștefan Dincă, președintele echipei Știința Hurezani.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Gorj, Florin Chisim, la locul producerii accidentului s-au deplasat Garda de Intervenţie Nr. 2 Hurezani, cu un echipaj pentru descarcerare şi o ambulanţă de la SJA Gorj. În urma manevrelor de resuscitare, medicii au declarat decesul.
”Este o catastrofă ceea ce s-a întâmplat. Era un băiat cuminte, nu l-am văzut niciodată să fi consumat alcool. Probabil din cauza vitezei, deși eu nu prea l-am văzut circulând cu viteză. Am văzut cum arată mașina. Mai are doi frați, iar mama lucrează la un café-bar”, a precizat Doru Drăgulescu, primarul comunei Licurici.
Marian absolvise Liceul Energetic din Târgu-Jiu. În luna aprilie, acesta a postat pe Facebook mesajul: ”Totul se termină cu bine într-un sfârșit. Dacă nu e bine, atunci nu e sfârșitul”.
Loredana Fîciu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here