Fostul secretar Stamatie e ca şi liber

396
primaria turceniFostul secretar al primăriei Turceni, Remu Stamatie, acuzat de luare de mită, a fost condamnat la 3 ani şi şase luni de închisoare, cu executarea pedepsei la locul de muncă.

Instanţa Tribunalului Gorj a dispus ca pedeapsa să fie executată la firma Atolac SRL din Brăneşti, aşa cum ceruseră şi avocaţii lui Stamatie la ultimul termen de judecată. Instanţa a mai dispus, de asemenea, punerea de îndată în libertate a lui Stamatie.

Acesta a fost în arestul Poliţiei Judeţene în ultimele luni, fiind arestat preventiv în luna iulie, după un flagrant realizat de procurori şi poliţişti. Remu Stamatie a fost prins în timp ce lua 14.000 de lei de la un avocat cu care Primăria Turceni urma să încheie un contract de consultanţă juridică de 20.000 de lei. Avocatul respectiv este o fostă angajată a Primăriei Turceni, care a lucrat cu Stamatie în funcţia de consilier juridic. Denunţătoarea lui Stamatie s-a plâns anchetatorilor că îi sunt ceruţi bani pentru încheierea contractului de consultanţă juridică, ulterior fiind realizat flagrantul.
Gelu IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here