Fostul hotel de lângă Peştera Muierii şi terenurile aferente, scoase la licitaţie pentru 5 miliarde de lei vechi

1722

Fostul hotel situat chiar lângă Peştera Muierii din Baia de Fier, dar care însă nu mai era funcţional de mai multă vreme, este acum scos la licitaţie de finanţiştii gorjeni în cadrul unei proceduri de executare silită.

O primă procedură de licitaţie de vânzare a hotelului P+3 E şi a spaţiilor şi terenurilor aferente a fost organizată şi anul trecut la Serviciul Fiscal Orăşenesc Novaci, însă licitaţia nu a avut succes. Preţul de atunci al bunurilor aparţinând debitorului SC EDOORED SRL din Baia de Fier a fost de peste 1,1 milioane de lei. Acum, în prima parte a lunii mai, procedura de licitaţie va fi reluată. Licitaţia se va ţine pe 11 mai, de la ora 10.00, la sediul SFO Novaci, în cadrul procedurii urmând a fi licitate: “hotel P+3 E în suprafaţă măsurată la sol de 421 mp şi construit din fundaţii beton, elevaţie din beton, placată cu piatră naturală, structură de rezistenţă, pereţi interiori şi exteriori din zidărie de cărămidă, acoperiş tip şarpantă din lemn şi învelitoare din ţiglă, situat în Baia de Fier, la preţul de pornire al licitaţiei de 512.500 lei; restaurant în suprafaţă de 147 mp, la preţul de pornire de 49.400 lei; terasă în suprafaţă de 250 mp la preţul de pornire al licitaţiei de 14.500 lei”. Toate aceste bunuri enumerate mai sus se regăsesc în anunţul de licitaţie publicat de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală, pe propriul site, regăsindu-se sub ipotecă.
“Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să prezinte, până la termenul de vânzare sau, în cazul vânzării prin licitaţie, dovada plăţii taxei de participare, reprezentând 10% din preţul de pornire al licitaţiei; împuternicirea persoanei care îi reprezintă pe ofertant; pentru persoanele juridice de naţionalitate română, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul Registrului Comerţului; pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română; pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate; dovada emisă de creditorii fiscali că nu au obligaţii fiscale restante, urmând să se prezinte la data stabilită pentru vânzare şi la locul fixat în acest scop, documentaţia pentru înscriere se depune cu o zi înaintea datei de licitaţie”, se arată în anunţul emis în acest sens de către Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here