Fosta conducere a Ambulanţei, câştigătoare la instanţă

431

ambulanteProcesele pe care foştii şefi ai Staţiei Judeţene de Ambulanţă Gorj le-au intentat pentru a contesta deciziile de demitere din funcţie au fost câştigate de aceştia la instanţa de fond.

Curtea de Apel Craiova este cea care va stabili dacă Jana Prejbeanu revine pe post sau nu, dar, deocamdată, fosta directoare are o sentinţă prin care ar trebui să i se achite şi drepturile salariale neprimite în perioada în care a fost îndepărtată de pe funcţie. Directoare adjunctă, Valeria Gheorghe încă se judecă, în timp ce directorul tehnic, Mircea Bunăiaşu, are, de asemenea, o sentinţă favorabilă. Cu toţii au contestat dispoziţiile prin care au fost îndepărtaţi de pe posturi în vara anului trecut, deciziile de schimbare fiind luate după un control făcut la Târgu Jiu de Ministerul Sănătăţii. Direcţia de Sănătate Publică a emis atunci dispoziţiile de eliberare din funcţie şi numire pe post a Anei Duma, instituţia fiind, alături de SAJ Gorj, parte în procesele intentate de foştii şefi.

Jana Prejbeanu dă ca sigură victoria sa finală în instanţele de judecată, ea spunând că, în schimb, neînţelegerile pe care le are cu Duma o fac să se simtă „vânată”. Ea a fost sancţionată toamna trecută cu 5% din salariul pe o lună şi acum a câştigat la instanţă contestaţia pe care a depus-o. Ana Duma neagă orice acuzaţie care îi este adusă şi spune că nu vânează pe nimeni, deşi predecesoarea sa are cu totul alte sentimente.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here