Forța Dreptei: ,,Caravana pentru Gorj” și-a început drumul spre gorjeni!

1500

De săptămâna trecută, în mai multe localități din Gorj, a ajuns caravana pentru gorjeni, un proiect al senatorului Ion Iordache. De altfel, chiar parlamentarul a explicat motivul pentru care a dorit înființarea caravanei astfel: ,,Am dorit foarte mult acest proiect pentru că ajunge direct la dumneavoastră și vă poate sprijini imediat, fără intermediari, birocrație sau alte obstacole. Am demarat proiectul în parteneriat cu Universitatea Constantin Brâncuși, Fundația Pro Europa, Liga Studenților UCB și voluntari pentru a fi sigur că avem acces la cei mai buni specialiști și că, în același timp, educăm noua generație să se implice direct în viața comunității.
,,Caravana pentru Gorj” va desfășura mai multe activități în toate localitățile județului nostru pornind de la consultanță juridică și până la acțiuni caritabile sau informare privind accesarea fondurilor europene”, a anunțat senatorul de la Forță Dreptei. Prima oprire a caravanei a fost la Motru unde a informat, deja, zeci de motreni cum pot accesa fonduri europene.
,,Salut prezența tuturor colegilor mei, parlamentari Forța Dreptei, care ne-au fost alături la toate activitățile desfășurate”, a transmis senatorul Iordache, știut fiica că, la finalul săptămânii trecute, alături de acesta s-au mai aflat Ludovic Orban, Violeta Alexandru, Alexandru Kocsis, Antonel Tănase, Nicolae Giugea, Ionel Dancă și Constantin Șovăială.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here