Focar de Covid la Viitorul! DSP a anulat meciurile gorjenilor

1355

Echipa Viitorul Târgu Jiu a fost lovită din nou de Covid-19. La ultima testare, nu mai puţin de 9 fotbalişti au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus. Este vorba despre Alexandru Misăraş, Andrei Dragu, Mihai Lixandru, Sebastian Chelariu, Alex Baican, Bogdan Moga, Adrian Ciul, Alexandru Gîrbiță și Goran Paunchici. Testarea a fost făcută pe 21 octombrie, iar rezultatele au venit pe 22 octombrie. Direcţia de Sănătate Publică Gorj a înaintat un aviz nefavorabil clubului gorjean în vederea reluării antrenamentelor şi competiţiilor sportive.
,,După efectuarea ultimei testări conform protocolului medical emis de FRF, 9 dintre jucătorii clubului nostru au fost depistați pozitiv SARS-CoV-19. În urma anchetei epidemiologice DSP Gorj și ulterior a primirii avizului nefavorabil în vederea desfășurării jocului de mâine din deplasare de la Gloria Buzău, activitatea sportivă a fost sistată pentru următoarele 7 zile până la efectuarea unor noi testări! Atât staff-ul ethnic, cât și jucătorii depistați negativ se află în izolare, soluție impusă de DSP Gorj. Să ne revedem sănătoși!” a transmis directorul sportiv al formaţiei, Radu Marghidan.
În acest context, Viitorul nu a mai putut disputa meciul de sâmbătă, 24 octombrie, programat la Buzău. De asemenea, restanţa de miecuri, 28 octombrie, cu Aerostar Bacău va fi, cel mai probabil, reprogramată. Meciul cu moldovenii a mai fost o dată amânat, atunci din cauza multiplelor infectări apărute în tabăra adversă.
Interesant este că Viitorul Târgu Jiu a jucat la Vâlcea, în Cupa României, exact pe 21 octombrie, atunci când a avut loc testarea care a depistat cei 9 jucători pozitivi. Şi Viitorul Dăeşti a avut probleme cu noul virus. Florin Costea și încă trei jucători ai echipei de Liga 3 au fost depistați pozitivi şi nu au jucat miercuri. Rămâne de văzut dacă vor apărea noi cazuri, la ambele formaţii, în zilele următoare.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here