Flashmob cu 900 de elevi, de Ziua Majoratului

536

Peste 900 de elevi de la liceele din Târgu-Jiu au luat parte sâmbătă după-amiază la un impresionant flashmob ce s-a desfăşurat în Piaţa Prefecturii din municipiu, cu ocazia Zilei Majoratului, zi în care, anual, sunt sărbătoriţi toţi tinerii din Târgu-Jiu ce împlinesc vârsta de 18 ani.

mob (1)Ca şi în anii trecuţi, Ziua Majoratului a debutat cu o frumoasă paradă a liceelor prin Parcul Central şi prin centrul municipiului Târgu-Jiu. Anul acesta, la paradă au participat sute de elevi de la 14 licee.

mob (2)“Mă bucur că a devenit o tradiţie ca în programul «Zilelor Municipiului» să sărbătorim tinerii care împlinesc 18 ani în anul în curs. Această manifestare a fost adusă de mine, personal, de la Tokyo; am văzut acolo, cu mulţi ani în urmă, o asemenea sărbătoare şi am considerat că este bine ca şi la noi acasă să se organizeze şi iată la ce nivel de participare a ajuns. Este ceva deosebit, ceva frumos şi sunt sigur că această sărbătoare va avea continuitate şi în anii următori. Avem cea mai mare participare de până acum; sunt peste 900 de elevi”, a declarat Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu-Jiu.

mob (3)“Este splendid. De fiecare dată, copiii sunt foarte receptivi şi vin în număr din ce în ce mai mare pentru că a devenit deja o tradiţie şi s-a creat o competiţie între toate liceele. Fiecare îşi etalează brandul aici şi este extraordinar. Eu, personal, mă simt ca acum 25 de ani, când făceam parte dintre ei”, a spus şi viceprimarul Iulia Vână.

mob (4)Patru elevi au împlinit chiar sâmbătă 18 ani, ei primind cadou din partea Primăriei Târgu-Jiu flori şi câte un tort. Punctul culminant al zilei l-a reprezentat un flashmob la care au luat parte toţi elevii prezenţi în Piaţa Prefecturii; aceştia au dansat împreună cu membrii trupei X Crew, oferindu-le spectatorilor un spectacol impresionat.
Roxana Lupu

mob (5)mob (10)mob (11)mob (14)mob (15)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here